شیراز در چهلمین سالگی انقلاب و ایام فجر فاطمی، میزبان معاون اول رئیسجمهوری خواهد بود؛ میهمانی که سفر او به حتم همراه با تبعات مثبتی در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و البته سیاسی همراه خواهد بود.
به گزارش روا ۲۴، اعلام نام اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری بهعنوان مسافر شیراز در فجر فاطمی انقلاب اسلامی و سخنران اصلی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، اگرچه با نواهای ناکوکی همراه بود، اما به حتم میتواند پیامها و تبعات مثبت فراوانی را برای شیراز و استان فارس به همراه داشته باشد.
نکته بسیار مهمی که در آستانه ۲۲ بهمن و ورود به دهه پنجم از عمر نظام مردمسالاری دینی باید مد نظر داشت، همراهی، همدلی و وحدتی است که ملت ایران را در برابر بزرگترین رژیم استکباری و استثماری تاریخ ایران پیروز کرد؛ همان وحدتی که تا امروز این نظام اسلامی را به جایگاهی درخور اعتلا داده و از این پس نیز به گسترش هرچه بیشتر آرمانهای انقلاب در جهان امروز خواهد انجامید و آن را استمرار میبخشد.
امسال و علیرغم تمام تلاشهای دشمنان خارجی، جشنهای چهلسالگی انقلاب با شکوهتر از هرسال، برگزار شد، جشنهایی که بخشی از آن بهرهبرداری از پروژههای متعدد در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و.. بود و همچنان نیز ادامه دارد.
جشنهایی که خیال خام دشمن و توطئهها و نقشههایش برای توقف این حرکت گسترده و مردمی را بار دیگر نقشبرآب کرد و نشان داد مردم پای انقلاب و نظام ایستادهاند، اگرچه نقدها و دلخوریهایی دارند اما ترجیحشان تداوم حرکتی است که چهاردهه قبل آغاز شده است.
به حتم در میان تمام شهرهای کشور، شیراز بعد از تهران، مهمترین میهمان را میزبانی خواهد کرد؛ سفری که تبعات مثبتی در روزهای پایانی سال برای این کلانشهر و استان فارس خواهد داشت.
حضور جهانگیری که آخرین سفر او به فارس و شیراز به هفتم بهمن سال گذشته باز میگردد، همواره برای این استان دستاوردهای مثبتی را به همراه داشته است؛ همانگونه که در آخرین سفر که برای حضور در اختتامیه همایش سازمانهای مردم نهاد جوانان و افتتاح چند طرح صنعتی و تولیدی انجام شد، شاهد رفع بخشی از مشکلات اعتباری طرحهای مختلف بودیم.
اگرچه اعلام سفر جهانگیری به شیراز و سخنرانی او در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، واکنشهای متفاوتی را به همراه داشته و در کنار استقبال موافقان و همراهان دولت، بعضاً مخالفتهایی از سوی برخی گروهها و افراد منتقد و البته مخالف دولت تدبیر و امید نیز مطرح شده است؛ اما اگر با نگاهی واقع بینانه سابقه تاریخی سفر معاون رئیس جمهور به این کلانشهر را بررسی کنیم؛ همواره حضور او با چنین واکنشهایی همراه بوده است.
جهانگیری، به عنوان یکی از تاثیرگذارترین اعضای هیئت دولت، به حتم در بسیاری از زمینههایی که امروز مسئولان فارس و شیراز را دغدغهمند کرده، میتواند کارگشا باشد.
او که با نگاهی واقع بینانه، چهلسالگی انقلاب و دستاوردهای چهاردهه نظام اسلامی را ارزیابی کرده و همواره با بیانی صریح نسبت به آنچه زمینهساز کندی حرکت ایران در مسیر توسعه و پیشرفت بوده، نقدهایی را روا داشته، بیتردید مخالفانی نیز دارد.
بیتردید اگر تمام گروهها و شخصیتهای مؤثر سیاسی که دل در گرو انقلاب و نظام اسلامی داشته و رفع مشکلات جامعه و رسیدن به نقطهای مطلوب از توسعه ایران اسلامی، دغدغه اصلی آنان محسوب میشود، در ایامی که دشمن تلاش وافری برای برهم زدن شادی رسیدن به چهلسالگی انقلاب دارد، بیش از هر زمان، وحدت و همدلی را ملاک قرار خواهند داد.
خصوصاً آنکه رهبر معظم انقلاب نیز در سخنان اخیر خود، بر اهمیت حفظ ۲۲ بهمن و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و راهپیمایی این روز تاکید فرمودند و حجت را برای تمام افراد و گروهها تمام کردند.
بررسی تأثیرات سفر اعضای هیئت دولت به استانهای مختلف، خصوصاً حضور معاون اول رئیسجمهور و تبعات مثبتی که این سفرها برای میزبان به همراه داشته، ایجاب میکند که به شایستگی، از این سفر استقبال کنیم.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری، قرار است یکشنبه ۲۱ بهمن و در آستانه سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب ایران به شیراز سفر کند.
بی تردید میتوان در سایه همدلی، به مطالباتی اندیشید که میتوان در این سفر از شخص دوم دولت طلب کرد تا زمینه بهرهمندی از تمام ظرفیتها برای اعتلای هرچه بهتر فارس و شیراز در ابعاد مختلف را به همراه داشته باشد.
استان فارس با برخورداری از پتانسیلهایی که بخشی کم نظیر و بخشی بی نظیر محسوب میشود، قطعاً شایسته رسیدن به جایگاهی والاتر است؛ خصوصاً در این ایامی که استانداری بومی در رأس استان قرار گرفته و همدلی و وحدت کم سابقهای بین مسئولان ارشد در تمام سطوح وجود دارد.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در سفر دو روزه خود به شیراز قرار است ضمن شرکت در مراسم افتتاح پروژههای کلان در شیراز و استان فارس، سخنران تجمع پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن در شیراز باشد.
منبع:ایسنا