سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۴۰۴
توصیه‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی
توصیه‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

توصیه‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

مصرف میوه های آبدار در روزهای گرم سال، یکی از راهکارهای مقابله با گرمازدگی است.

به گزارش روا ۲۴ و به نقل از خبرگزاری مهر، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.

از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.

میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.

نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود.

همچنین ببینید

روز ورزشی مدیرعامل کیش؛ از رکاب‌زنی تا گفت‌وگو درباره اقتصاد ورزش

در گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی؛
روز ورزشی مدیرعامل کیش؛ از رکاب‌زنی تا گفت‌وگو درباره اقتصاد ورزش

در گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی، محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش صبح خود را با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − چهار =