پنجشنبه , ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
توصیه‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی
توصیه‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

توصیه‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

مصرف میوه های آبدار در روزهای گرم سال، یکی از راهکارهای مقابله با گرمازدگی است.

به گزارش روا ۲۴ و به نقل از خبرگزاری مهر، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.

از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.

میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.

نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود.

همچنین ببینید

آموزش و پرورش باید دانش‌آموزان را برای ایفای نقش در جهان آینده آماده کند

آموزش و پرورش باید دانش‌آموزان را برای ایفای نقش در جهان آینده آماده کند

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فرصت‌های ایجاد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =